Kauno rajono mokytojai įsitraukė į „Ateities inžinerijos“ 8-ojo sezono projektus

2024 m. rugsėjo 24 d. VILNIUS TECH centriniuose rūmuose įvyko „Ateities inžinerijos“ 8-ojo sezono atidarymo renginys, kuriame aktyviai dalyvavo Kauno rajono mokytojai iš Domeikavos gimnazijos, Raudondvario gimnazijos ir Vytauto Didžiojo universiteto Ugnės Karvelis gimnazijos. Renginio metu mokytojai turėjo galimybę išsamiau susipažinti su „Ateities inžinerijos“ programa ir naujausiais sezono planais.

Renginyje buvo pristatyta daugybė temų, kurios apima įvairias technologines ir inžinerines sritis, nuo dirbtinio intelekto (DI) pokalbių robotų kūrimo, virtualios realybės (VR) pritaikymo, aplinkos apsaugos ir žaliosios energetikos iki investavimo, verslo plano rengimo, dizaino technologijų bei inovacijų. Kiekvienas dėstytojas išsamiai apibūdino, kokius projektus galima vykdyti kiekvienoje iš šių sričių.

Po konferencijos, Kauno rajono mokytojai kartu su savo mokiniais pasirinks aktualiausias tematikas ir dalyvaus mokslinėse veiklose. Mokyklos komandose mokiniai įgyvendins įvairius projektus, taikydami įgytas žinias praktikoje. Tai ne tik suteiks galimybę gilinti technologinius įgūdžius, bet ir skatins inovatyvų mąstymą bei kūrybiškumą.

VILNIUS TECH „Ateities inžinerijos“ programa suteikia puikią platformą moksleiviams ir mokytojams drauge kurti inovatyvius sprendimus ir prisidėti prie ateities technologijų kūrimo bei plėtros.

 

 

 

 

 

 

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Versija neįgaliesiems
  • Tėvams
  • Mokiniams
Naujienų archyvas